Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

André Kertesz La fotografia és l'art d'observació... ... Veure no és suficient, has de sentir l'emoció del que estàs fotografiant.
a

EXPLICO LA VOSTRA HISTÒRIA EN IMATGES

Fotografies que es convertiran en un record per a tota la vida
REPORTATGE CASAMENT PARENTESIS GRUP 3

Fotògraf

No és cap secret dir-vos que les millors fotografies surten quan no t’ho esperes. Per aquest motiu heu de gaudir del vostre dia, si voleu riure, plorar, cridar… jo estaré allà amagat i discret per capturar amb la màxima naturalitat i espontaneïtat totes i cadascuna de les vostres emocions.

Un bon consell

Escollir fotògraf i videògraf no és fàcil. Hi ha molt bons professionals amb bon gust, sensibilitat i molt talent. Cal que escolliu a fotògrafs de casaments, que tinguin el seu propi estil i siguin creatius. Només així sabran treure les millors fotografies de la vostre casament.. Jo em defineixo així, per això us vull explicar com treballo jo, i tot el meu equip, quins passos seguirem perquè el vostre casament sigui, únic i exclusiu.

Hola

Em presento, sóc el Lluís, màxim responsable de Parentesis, des de fa 15 anys estic liderant aquest projecte. Sóc tècnic d’imatge i so especialitzat en fotografia social de casaments. Compagino la fotografia amb la meva passió per la música com a Deejay professional. En el meu treball i busco espontaneïtat, capturant tots els moments d’una forma natural. Per a mi fer una foto no és només aconseguir una imatge bonica. Va més enllà, és capturar moments de felicitat, de nostàlgia, emocions… És deixar empremta d’uns moments irrepetibles que al llarg dels anys es convertiran en uns records preciosos. No em plantejo la fotografia com una feina obligada. Per aquest motiu escullo els casaments que em ve de gust fer. Penso que només així puc aportar el millor de mi mateix i oferir el millor servei que es mereixen els meus nuvis. Com diu el refrany menys és més.

DJ CASAMENTS LLUIS BARNIOL PARENTESIS GRUP 2

Deejay

Us espera una llarga nit, amb la vostra música i la que agrada als vostres convidats i amics. Podeu fer peticions durant el ball i tot això amb un equip de so i llums espectacular, que convertiran el vostre casament en una autèntica pista de ball. Possiblement la millor festa de la vostra vida.

a

COM TREBALLO

Cronologia pas a pas de la meva feina
a

Ens coneixem!

És molt important “trencar el gel” i tenir l’oportunitat de parlar de tot. Penseu que els casaments estan plens de petits detalls. També ens hem de reunir per planificar els timings, visites tècniques... així com si us ve de gust fer una sessió de preboda per sentir-vos més còmodes davant la càmera, abans no arribi el dia del vostre casament.

a

Ha arribat el gran dia

No és cap secret dir-vos que les millors fotografies surten quan no t’ho esperes. Per aquest motiu heu de gaudir del vostre dia, si voleu riure, plorar, cridar… jo estaré allà amagat i discret per capturar amb la màxima naturalitat i espontaneïtat totes i cadascuna de les vostres emocions.

a

Mimant les fotografies

El retoc de les fotos és una feina que no es veu, però penseu que un retoc minimalista donaran un “bouquet” elegant i amb una estètica de gran valor afegit a les vostres fotos.

a

Les fotos són vostres

Us entrego totes les fotos originals, en alta qualitat, sense firmes ni marques d’aigua. Les fotos són vostres.

a

L’àlbum de casament

Escolliu les fotos que us agradin més per anar a l’àlbum, us faré una maqueta de com serà el disseny de l’àlbum, així el podreu veure abans d’imprimir-lo. Si cal, podeu fer-hi les modificacions que desitgeu fins a tenir-lo 100% al vostre gust. Una vegada em doneu el vostre OK, seguirem el procés de producció per entregar-vos un àlbum exclusiu i de gran qualitat.

a

L’ÀLBUM DE CASAMENT

Un record per a tota la vida
a

ESPAIS ON HABITUALMENT TREBALLEM

on ens sentim a molt gust i ben acollits
a

LA MEVA FEINA

Casaments - Portfolis

Casaments - Zona Vip

PARENTESIS GRUP FOTOGRAFO BODAS BODAS.NET 2
a

TARIFES FOTOGRAFIA

Escull la teva o contacte amb nosaltres i et farem un pressupost a mida i personalitzat
 • GOLD
 • 950 Iva no inclòs
  • Reunions i planificació amb els nuvis.

   

  • Reportatge fotogràfic el dia del casament que inclou: sessió de fotos amb els nuvis, preparatius a les habitacions, cerimònia, aperitiu, banquet i ball.

   

  • Retoc fotogràfic de totes les fotografies, aplicant un bouquet elegant i minimalista de llum i color, blanc i negre, filtres vintage.

   

  • Entrega de totes les fotos retocades en alta resolució. Sense marques a l’aigua i sense firmes.
 • PREMIUM
 • 1650 Iva no inclòs
 • Reunions i planificació amb els nuvis.

   

  Reportatge fotogràfic el dia del casament que inclou: sessió de fotos amb els nuvis, preparatius a les habitacions, cerimònia, aperitiu, banquet, ball.

   

  Retoc fotogràfic de totes les fotografies, aplicant un bouquet elegant i minimalista de llum i color, blanc i negre i filtres vintage.

   

  Entrega de totes les fotos retocades en alta resolució. Sense marques a l’aigua i sense firmes.

   

  Selecció de les fotos preferides per part dels nuvis.

   

  Disseny i maquetació de l’àlbum personalitzat.

   

  Visionat abans d’imprimir de totes les pàgines en PDF.

   

  Modificacions si les veieu necessàries.

   

  Impressió i enquadernació. Tamany de l’àlbum 35×50 cm. fins a un màxim de 60 pàgines, imprès sobre paper fotogràfic Velvet. Portada amb tela tèxtil amb la gravació dels noms o logotip dels nuvis en làser. Presentació amb caixa de fusta natural.

Junts farem possible el vostre casament