Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
La Garriga de Castelladral bodas de encanto 2

La Garriga de Castelladral: noces d’encant. 7 idees per a un casament en un lloc de somni.

Els temps han canviat i els casaments no en són una excepció. En aquest article sobre la masia La Garriga de Castelladral: noces d’encant en un lloc de somni et convidem a seguir somiant i a seguir creient amb l’amor.

Així que et volem ajudar a planejar el casament que sempre has desitjat per celebrar la unió amb la persona que més estimes en aquest món.

Potser el casament que plantegeu serà una mica diferent dels que estem acostumats, però això, no vol dir que no pugui ser divertit, segur, bonic i emotiu, tant per a vosaltres com per a tots els vostres convidats.

Només cal tenir en compte una sèrie de recomanacions per celebrar-lo amb total seguretat.

En aquest article et regalem 7 idees per organitzar el teu casament en un lloc de somni com és la masia La Garriga de Castelladral, perquè tant tu com la teva parella i els convidats passeu un dia inoblidable.

1. Celebra el teu casament a l’aire lliure: La Garriga de Castelladral, casaments en plena natura.

La Garriga de Castelladral és una preciosa masia en plena natura, situada a la comarca del Bages i en un lloc màgic per celebrar-hi un dels dies més especials de les vostres vides.

Es tracta d’una casa plena d’història envoltada d’un bosc màgic, amb una romàntica suite i amb uns espais exteriors preciosos per a connectar amb la natura.

Celebrar a La Garriga de Castelladral casaments a l’aire lliure no és un problema, ja que compta amb diversos espais exteriors per celebrar-hi el teu casament de somni.

La Garriga de Castelladral proposa 3 espais diferents per realitzar la cerimònia. L’Era, El Prat i el Bosc.

Tant a l’Era com al Prat s’ofereix l’opció de cerimònia exterior coberta en cas de pluja.

Si t’inclines per celebrar una cerimònia civil, pots fer-ho sense problemes. La cerimònia civil a la masia és real i l’oficialitza un representant de l’Ajuntament o jutjat de Navàs, una localitat propera a la masia.

En cas de desitjar una cerimònia religiosa, a prop de la masia hi ha tres boniques esglésies: l’església romànica de Serrateix, l’església de Castelladral i la col·legiata de Sant Vicenç, que es troba dins de l’impressionant castell de Cardona.

La Garriga de Castelladral bodas de encanto 5

2. Contracta només amb Proveïdors Experts Recomanats

Per celebrar a la masia La Garriga de Castelladral noces de somni, l’equip de la masia recomana un seguit de proveïdors experts que us ajudaran amb l’assessorament, aportant idees i solucions a tots els vostres plantejaments.

Entre els seus proveïdors, la Garriga de Castelladral recomana a Lluís Barniol i Parentesis Grup com un dels millors professionals, tant pel que fa al reportatge fotogràfic, com per tota la part de sonorització música, ball, discoteca i audiovisuals.

Nosaltres recomanem contractar sempre a un mateix equip professional que s’ocupi de tot!

Des de Lluís Barniol, ens assegurem que els teus millors moments quedin immortalitzats en fotografia i vídeo.

Al mateix temps, el nostre equip de Parentesis Grup crearà el millor ambient, el més bonic, còmode i agradable per al teu gran dia, amb un equip d’última tecnologia en llum i so i les últimes tendències de música.

3. Opta per un casament íntim amb pocs convidats

Depenent de si et cases en un espai interior o exterior, podràs convidar a menys o més persones.

De tota manera, ja podem anar acomiadant-nos dels casaments amb 300 convidats. Això ja no es porta.

De fet, ara és el moment ideal per celebrar el casament íntim que sempre has somiat, amb les persones més importants per a vosaltres.

És molt important celebrar el teu enllaç amb les persones que més estimes: família i amics propers. Al cap i a la fi, no creus que és millor celebrar un casament familiar i íntim en lloc d’un casament amb parents i persones de compromís que gairebé ni coneixes?

Aprofita les circumstàncies que estem vivint per organitzar un casament íntim, petit però bonic.

Celebrar a La Garriga de Castelladral noces íntimes, màgiques i precioses està assegurat i el nostre equip de Lluís Barniol i Parentesis Grup t’ajudaran a fer-lo realitat.

La Garriga de Castelladral bodas de encanto 2

4. Escull un còctel elegant a l’aire lliure si la discoteca no està permesa

Encara que les celebracions hagin canviat, no has de renunciar a res.

En cas de no estar permès el ball o la discoteca per raons de seguretat, et podem oferir altres opcions com un ambient elegant en format còctel per gaudir de la nit.

Et garantim un ambient més distès i relaxat.

De tota manera, en cas que la discoteca estigui permesa, és preferible que escullis una música tranquil·la i amb un volum no massa fort, que permeti als teus convidats tenir converses sense haver d’alçar la veu en un ambient festiu però al mateix temps tranquil i relaxat.

Nosaltres et podem ajudar a organitzar a La Garriga de Castelladral noces el ball i discoteca, un còctel elegant o un aperitiu a l’aire lliure, amb música i decoració exquisida, perquè tots els teus convidats en gaudeixin.

5. Col·loca llums i decoració vintage

A vegades és difícil entendre la gran diferència que marca la llum i la decoració, però un cop veus els resultats finals no te’n penediràs i veuràs que la teva elecció ha estat la més encertada.

Per exemple, pots combinar garlandes de llum amb bombeta Edison led per il·luminar el banquet a l’aire lliure o decorar amb un toc de calidesa un aperitiu en un exterior o simplement unes lletres amb bombetes dibuixant les inicials dels vostres noms per a una major personalització del vostre casament.

Posa’t en contacte amb La Garriga de Castelladral per veure quines opcions de llum i decoració vintage podeu utilitzar.

Això és el que marcarà la diferència i farà que el vostre casament sigui un dia per recordar per a tots els vostres convidats.

La Garriga de Castelladral bodas de encanto 3
FOTOMATON PHOTOCALL DIVERTIT I ORIGINAL PER CASAMENTS FESTES I CELEBRACIONS

6. Diverteix-te amb un fotomaton o photocall

Has pensat en una idea molt divertida per immortalitzar el teu dia amb fotos instantànies de fotomaton?

Ara estan molt de moda, és una tendència original i divertida perquè els teus convidats s’emportin a casa una foto de record més informal del vostre casament.

No només és un record genial per als convidats, sinó que per a vosaltres també ho és. Només cal posar un àlbum de firmes a la banda del fotomaton perquè els vostres convidats enganxin la seva foto i escriguin una dedicatòria en ell.

Et podem ajudar a instal·lar un Photocall perquè tant vosaltres com els vostres convidats us emporteu a casa fotos il·limitades i instantànies d’alta qualitat, i a més t’incloem l’àlbum de regal.

7. Sorprèn els teus convidats amb vives imatges de la vostra història

Deixa als teus convidats amb la boca oberta projectant una selecció exclusiva de les millors imatges i vídeos de quan us vàreu conèixer o dels llocs que heu descobert junts.

Als teus convidats els agradarà veure boniques fotos o vídeos projectats en una pantalla gegant a la mateixa sala del banquet mentre descobreixen una cosa que no sabien de les vostres vides i de la vostra història d’amor.

Un audiovisual és una bona alternativa per mantenir els convidats entretinguts mentre esperen l’entrada dels nuvis al banquet, al moment entre plats, abans del pastís o la inauguració prèvia del ball.

I recorda: durant el vostre gran dia no us haureu de preocupar de res. El nostre equip de Parèntesis treballarà perquè tant petits com grans gaudeixin al màxim de la vostra festa.

Els nostres tècnics s’encarregaran de muntar tots els equips de so, llum i audiovisuals perquè vosaltres pugueu gaudir del vostre gran dia mentre nosaltres ens assegurem que tot surti perfecte.

Podem ajudar-vos a organitzar el vostre casament a la Garriga de Castelladral noces de somni, o en qualsevol altra masia. Comptem amb més de 15 anys d’experiència a la indústria de les noces i hem estat guardonats amb diversos premis, com els prestigiosos Wedding Awards que atorga el portal bodas.net.

Si necessites ajuda i assessorament per organitzar el teu gran dia, omple aquest formulari de contacte. Sense cap compromís i sense cap cost econòmic.

Estarem encantats d’ajudar-vos a fer possible el casament que sempre heu somiat!